Top 10 leuke kerstgeschenken

Top 10 leuke kerstgeschenken als cadeau-inspiratie

Tijdens de kerst staan tradities centraal. Deze tradities zijn voor iedereen anders. Je kunt bijvoorbeeld lekker gourmetten, uit eten gaan of cadeautjes neerleggen onder de kerstboom. Zijn cadeautjes ook een traditie bij jou? En vind je het lastig om een leuk kerstgeschenk te verzinnen? Lees dan snel verder, want in dit blog geven wij een top 10 van leuke kerstgeschenken als cadeau-inspiratie.

1. Verzameling Tony Chocoloneley chocoladerepen

Dit leuke kerstgeschenk is voor de chocoladeliefhebbers onder ons echt het perfecte cadeau. Een kleurrijke doos met de lekkerste smaken van Tony’s, wie wordt daar nu niet gelukkig van?

2. Maak je eigen glühwein cadeaupakket

Glühwein is een drankje dat vooral wanneer het koud is zeer populair is. En het is eenvoudig zelf te maken. Daarom is het leuk om een maak je eigen glühwein cadeaupakket als kerstgeschenk te geven. Zo kan de ontvanger zelf aan de slag gaan met het maken van dit heerlijke drankje.

3. Een nieuwe portemonnee

Een portemonnee hebben we allemaal nodig. En dus is een nieuwe krijgen nooit verkeerd. Dit leuke kerstgeschenk is dus super praktisch!

4. Een bathbomb

Lekker ontspannen in bad, daar houdt toch iedereen van? Daarom blijven bathbombs leuke kerstgeschenken om te geven. Met dit cadeau wordt badderen nóg leuker!

5. Gezelschapsspelletjes

Een cadeau wat ook altijd goed in de smaak valt, is een gezelschapsspelletje. Spelletjes doen met vrienden of familie zorgt voor gezelligheid. Zeker tijdens de feestdagen. Daarom is dit het perfecte kerstgeschenk.

6. Parfum

We willen allemaal lekker ruiken. En daar kunnen we parfum voor gebruiken. Zowel voor mannen als voor vrouwen is parfum een leuk kerstgeschenk.

7. Sieraden

Ook sieraden zijn een leuk kerstgeschenk. Misschien is dit wel een iets moeilijker cadeau, omdat je niet zeker weet of de ontvanger de sieraden mooi vindt. Maar sieraden zijn wel altijd leuk om te krijgen!

8. Happy socks

Kerst staat in het teken van vrolijkheid en gezelligheid. En wat past daar beter bij dan happy socks?

9. Puzzels

Voor veel mensen is puzzelen een hobby. Geef daarom een puzzel cadeau. Hier kan de ontvanger zich weer een tijdje mee vermaken.

10. Een goed boek

Wat ook kan zorgen voor urenlang vermaak, is een goed boek. Daarom is ook dit zeker een leuk kerstgeschenk. Bekijk hier een overzicht van verschillende leuke kerstgeschenken om wat meer inspiratie op te doen. En heb je nog vragen? Dan kun je deze natuurlijk stellen via het contactformulier.

Door Redactie