De bedankjes die ik heb besteld op deze site zijn een absolute aanrader. Ik heb van mijn moeder de opdracht gekregen om mij hier eens in te gaan verdiepen. Zij is namelijk voor de tweede maal getrouwd met haar geliefde. Ik heb als getuige en als dochter bijna overal mee mogen helpen. Omdat ik deze site ben gestart om hierop alle tips op achter te laten die ik verzamel als het gaat over cadeaus en dergelijke, leek het mij voor de afwisseling leuk om het eens hierover te hebben.

Een erg leuk gebaar om dit weg te geven aan de gasten

Het gaat niet zomaar om bedankjes maar om erg leuke en gepersonaliseerde teksten die je kunt laten afdrukken op bijvoorbeeld een bloempotje- zakje, maar ook op een thee of koffie zakje. Altijd een leuk gebaar voor welk feestje dan ook bedacht ik mij en daarom weet ik zeker dat ik hier ook andere mensen blij mee kan maken. Mijn moeder heeft gekozen voor een vergeet- mij- nietje. Een toepasselijke bloem en met een leuk gedicht erop. Even dat grote gebaar om de gasten nog even te bedanken voor hun aanwezigheid. Ik kan niets anders zeggen dan een goede en snelle service, een goede kwaliteit en een erg lage prijs. En dat willen we tenslotte toch allemaal als we iets hebben weg te geven?

Door Michelle