rijles wesseldijk

wesseldijkIk hoop dat jullie minder lessen nodig hebben gehad als in mijn geval. Ik heb namelijk zo’n 37 lessen nodig gehad, twee keer over mijn rijexamen gedaan en drie keer over de theorie. Dis was natuurlijk mijn eigen domme fout. Het zat namelijk zo, ik kreeg een lespakket van mijn ouders van 30 lessen plus rijexamen. Dat hadden zij via verkeersschoolwesseldijk.nl gedaan. Dit pakket zag er dan ook zo uit:

– 30 lessen a 60 min
– Praktijkexamen
– Evt herexamen
€ 1599,- 

rijschool arnhem

Ik had dan ook zeker alle 30 de lessen nodig. Dit niet zo zeer het rijden zelf, dit ging namelijk probleemloos. Echter de bijzondere verrichtingen gingen echt dramatisch. Vooral fileparkeren en de hellingproef gingen mij steeds niet goed af. Dit was dan ook de reden waarom ik het de eerste keer niet gehaald had. Echter was de rijschool Arnhem Wesseldijk wel een aanrader. De instructeur die ik had was dan ook erg goed! De rust die hij uitstraalde en de adviezen die hij gaf maakte mij een zelfverzekerde bestuurder.

3 keer over mijn theorie gedaan

rijles wesseldijkZoals ik net al zei, verliep het theorie examen niet al te goed. Dit was dus het enige wat ik niet van mijn ouders als cadeau had gekregen. De eerste keer had ik gewoon simpelweg niet goed genoeg geleerd. Echter kreeg ik de mogelijkheid om het diezelfde dag nog eens te doen. Dit in het geval dat een andere kandidaat verhinderd was en ik dus die positie kon innemen. Dit was natuurlijk dom. Want zo’n theorie examen heb je dan ook niet in één dag geleerd. Dus later op die dag haalde ik het rijexamen weer niet, wel op één punt na. De derde keer had ik vervolgens wel goed geleerd en haalde ik het zonder één fout te maken. Hoe doen ook ben ik rijschool Arnhem Wesseldijk dankbaar!

Door Michelle