doppers bedrukken of andere duurzame producten, wil je daar meer informatie over? Dan ben je hier op de juiste pagina gekomen. We willen je er namelijk graag meer over vertellen!

Bij Green Giving staan duurzame producten centraal. Want, er bestaan al genoeg geschenken die worden weggegeven door bedrijven die na een enkel gebruik in de prullenbak belanden. Als je een geschenk weggeeft aan jouw klanten en/of collega’s wil je natuurlijk wel echt een product uitkiezen die men lang in gebruik kan nemen. Een voorbeeld kan bijvoorbeeld zijn dat je kiest voor doppers bedrukken. Deze waterflessen ben je vast al een aantal keer tegengekomen, want ze worden door veel mensen gekocht en gebruikt. De makers van Dopper vinden het belangrijk dat het plastic afval, wat uiteindelijk in de oceaan terecht komt, wordt vermindert. Daarom bevelen zij aan om gebruik te maken van een herbruikbaar waterflesje in plaats van de plastic variant. De Dopper is overigens zo ideaal omdat deze er mooi uitziet, maar wel een handzaam formaat heeft. Daarnaast kun je hem in de vaatwasmachine stoffen of eenvoudig met de hand afwassen. Bovendien wordt het product klimaatneutraal geproduceerd. Wil jij weten hoe je via Green Giving aan de slag kunt gaan met doppers bedrukken? Dan is dit artikel speciaal voor jou geschreven, lees snel mee!

doppers bedrukken: de mogelijkheden

Als je als geschenk kiest om doppers bedrukken te laten uitvoeren, dan kan dit al vanaf twaalf artikelen. De flessen zijn verkrijgbaar in dertien kleuren:

 • Pacific Blue
 • Pure White
 • Simply Red
 • Cosmic Storm
 • Dark Spring
 • Woodland Pine
 • Harvest Sun
 • Dutch Dune
 • Tidal Teal
 • Funky Fuchsia
 • Moody Mint
 • Groovy Green
 • Outright Orange

Je hebt hierbij de keuze om een specifieke kleur Dopper te laten bedrukken met een logo, maar je kunt ook kiezen voor een mix aan kleuren. In dat geval kun je klanten of collega’s laten kiezen of ze gewoon uitdelen. Zodra je hebt bepaald hoeveel stuks je wilt ontvangen en of je een specifieke of mix aan kleuren wilt ontvangen, kun je een leverdatum selecteren. Vervolgens kies je wat voor grootte bedrukking je wilt. Hierna heb je nog de mogelijkheid om accessoires te selecteren die bij jouw bestellen worden bezorgd. Je kunt bijvoorbeeld een geschenkdoosje kopen, de Dopper Sportcap, of een groeipapierkaartje. Vervolgens kun je de producten in jouw winkelwagen stoppen en bestellen, of een offerte aanvragen. Ben je akkoord? Dan kan het doppers bedrukken van start gaan!

De diensten van Green Giving

Naast de unieke mogelijkheid van doppers bedrukken, kun je bij dit bedrijf voor nog veel meer diensten terecht. Zo kun je naast doppers bedrukken ook katoenen tassen bedrukken of schrijfwaren laten bedrukken. De service van Green Giving is daarnaast ook belangrijk om even te benoemen. Zo ontvang je altijd een gratis digitale proefdruk, ook bij doppers bedrukken. Daarnaast is de verzending gratis. En misschien wel het belangrijkste: alle geschenken op deze website zijn duurzaam en groen. Dit houdt bijvoorbeeld in dat ze op een duurzame wijze geproduceerd worden, van duurzaam materiaal zijn of bijdragen aan een duurzamere samenleving. Wil je ook doppers bedrukken of ben je benieuwd naar het volledige aanbod? Bezoek dan nu https://greengiving.nl en bekijk het zelf!

Door Redactie