logo_headerLage instap

Dankzij een kennis kwamen we terecht bij Sanitair-online.nl, waar we de ideale oplossing voor mijn ouders vonden. Meerdere keren was er al iemand uitgegleden over de hypermoderne douchevloer die altijd wel een beetje glad is, ook al zijn de kenmerken er niet naar. Of dat er een kleedje in de weg lag misschien, dat weten we niet.
Novellini-Olympic-_OLYMPIC1
Het werd in elk geval tijd voor een andere optie, die niet al te hoog zou zijn om op te stappen en tegelijkertijd het eerste douchewater zou opvangen. Zo kwamen we op een douchebak die in meerdere maten verkrijgbaar bleek te zijn. Volgens mij waren dergelijke bakken er voorheen altijd alleen maar in vierkante vorm, vandaar.

Netjes

De aanwezigheid van een douchebak stoort helemaal niet. Het staat nog wel netjes ook, vinden wij. Gelukkig stemden mijn ouders daarmee in; zij moeten er tenslotte in kunnen douchen. Er zijn verschillende plaatsen in de bak voor de afvoer, net als bij een badkuip. De winkelmedewerker heeft het ons allemaal heel duidelijk uitgelegd en zo kwamen we tot een uitstekende keuze.

De douchebak ligt vlak op de grond, het is een kleinere maat en de afvoer is in een hoek geplaatst. Hierdoor zal het douchewater altijd netjes worden weggevoerd en behoudt de badkamer van mijn ouders een opgeruimd karakter. In de bak is een antislip reliëf verwerkt, waardoor uitglijden vrijwel onmogelijk is en dat stemt ook mijn ouders zeer gerust. Toch goed dat we aan meerdere mensen ons verhaal hadden verteld, waardoor we bij Sanitair-online.nl terecht kwamen!

Door Michelle