Onlangs zijn wij bij de drogist Naarden geweest om diverse producten te kopen. Bij binnenkomst werden wij gelijk vriendelijk begroet. Dit vinden wij heel erg belangrijk, want tegenwoordig zien ze jou bij veel winkels niet eens staan. Voor mijn gezicht was ik op zoek naar een goed verzorgingsproduct. Toen ik voor het vak stond wist ik geen keuze te maken, er zijn ook zoveel soorten. Een vriendelijke medewerkster kwam naar mij toe en vroeg of zij mij kon helpen. Hier was ik heel erg blij mee, want door haar advies heb ik het juiste product gekregen. Daarna vroeg zij aan mij of ze nog meer voor mij kon betekenen.

Drogist Naarden

Vakkundig opgeleid

Naast mijn gezichtsverzorging had ik ook iets nodig voor mijn hoofdpijn. De medewerkster vroeg aan mij diverse vragen om er achter te komen waar mijn hoofdpijn vandaan zou kunnen komen. Dit vond ik heel erg goed. De vorige keer was ik naar een andere winkel geweest en toen gaf het personeel mij gewoon iets mee. De medewerkers van deze winkel zijn vakkundig opgeleid en nemen echt de tijd voor de klant. Via de Facebookpagina van de onderneming: Engel Bijvanck, kan jij de acties in de gaten houden. Voor ons is er geen betere drogist nabij Naarden dan deze winkel.

Door Michelle