Gratis proefdruk

lieve geboortekaartjesMijn zus is laatst bevallen van haar eerste zoontje. Natuurlijk wist ik precies wanneer zij uitgerekend was, echter vond ik het nog steeds heel spannend. Toen het kind er eenmaal was ben ik ook direct naar het ziekenhuis gegaan. Nadat ik het kind gezien had, moest ik wel even een traantje wegpinken. Je word immers maar voor de eerste keer tante. Toen we eenmaal aan het na kletsen kwam het onderwerp geboortekaartje ter sprake. Zij had dit dus online gedaan, in plaats van bij een drukker. Een van de belangrijkste keuzes hiervoor was omdat het online stukken goedkoper was. Het feit dat we uit een grote familie komen is dit erg handig. Ze had overigens al een kaartje uitgezocht en had deze toevallig bij. Zo kon ik samen met mijn moeder het kaartje alvast bekijken. Ik zal overigens een afbeelding van het kaartje in dit blog zetten zodat jullie deze ook kunnen zien. Zij had de lieve geboortekaartjes besteld bij een website genaamd kissgeboortekaartjes.nl.

Geboortekaartjes

Waarom voor deze site?

De belangrijkste reden waarom zij voor Kisscards gekozen hadden was omdat zij een gratis proefkaart zouden ontvangen. Op deze manier kun je eerst even kijken of het een leuke kaart is. Wanneer je hier dan tevreden mee bent kun je de bestelling door laten gaan.

Gratis proefdrukOverigens heb je op deze website heel veel keuze volgens mijn zus. Het duurde haar dan ook even voordat ze de perfecte lieve geboortekaartjes gevonden had. Echter had ze wel veel gehad aan de handige filtermethode op de website. Benieuwd, bezoek ze dan even en kom er zelf achter.

Door Michelle