logo (7)

Vandaag wil ik het in dit blog artikel eens met jullie hebben over een gaming laptop. Vergeleken met een standaard laptop geeft dit soort laptops de gamer net die extra ervaring en meer speel plezier. Ook met de komst van vele grote games is het voor vele fervente gamers hét cadeau waarnaar ze al een tijd anticiperen. Het is dan ook een prachtig idee om dit soort laptop cadeau te doen.

17m55-thumb_1 15cl07_first_sight

Waarom een BTO laptop?

Je zult je wellicht afvragen waarom je dit soort laptop dient aan te schaffen. Ik hoor je denken: “Mijn laptop is toch geschikt genoeg voor het spelen van games?” Maar, fervente gamers kennen het verschil tussen een laptop die geoptimaliseerd is voor games en een standaard laptop. Ook kennen ze wellicht zeer goed het verschil tussen dit soort laptops en een spel computer, en is dit wellicht de aanzet geweest om voor dit soort laptops te gaan.

Indien je een laptop via de website van BTO aanschaft heb je de mogelijkheid om deze zelf samen te stellen. Ook weet je wat je krijgt. Verder is de laptop die je via BTO bestelt altijd voorzien van de laatste technologie. Wel zo handig, aangezien fervente gamers erg gesteld zijn op de laatste technologie. Ook is BTO een officiële importeur en doe je dus geen zaken met tussen partijen. Verder hebben ze een eigen helpdesk en een support team. Je wordt bijvoorbeeld niet doorverbonden naar iemand die weinig verstand van zaken heeft. Wel zo handig als je graag een goede en snelle afhandeling wenst van een eventueel probleem.

Door Michelle