Ik reis graag. En dan bedoel ik ook echt heel graag. Ik ben al de hele wereld rond gereisd, en dat is met name te danken aan mijn flexibele baan en aan Bizzix. Wat die ermee te maken heeft vragen jullie? Dat zal ik jullie vertellen!
Het zit namelijk zo. Ik werk als freelancer en daardoor dus voornamelijk online. Ik ben een webdesigner en heb daarvoor ook allerlei belangrijke programma’s nodig en natuurlijk een goede computer. Daarom koos ik vorig jaar voor een Macbook, omdat dit gewoonweg een hele goede computer is. Jammer genoeg ging een maand geleden mijn oplader van mijn Apple kapot. Omdat ik momenteel in Nederland zit, had ik dus snel een nieuwe nodig.
Ik weet niet precies hoe dit gebeurd is, maar het staat vast dat de snoer op een gegeven moment gebroken was. En dat werkt die natuurlijk niet meer.

front_apple_magsafe_2_oplader_85watt apple_magsafe_autolader (1) iphone_ipad_usb_oplader

Op zoek naar een nieuwe Macbook oplader

Ik ging samen met een vriend bij enkele winkels bij ons in de buurt kijken. Ze hadden daar wel opladers voor een Macbook, maar die waren me eigenlijk veel te duur. Ik heb al genoeg geld uitgegeven aan mijn Macbook, ik vind het dan ook niet nodig om ook zoveel weer uit te geven alleen voor een oplader. Dus heb ik deze keuze maar overgeslagen.
Eenmaal thuis aangekomen ben ik het internet opgegaan. Meestal vind je hier sowieso alles een stuk goedkoper. Dus toen ben ik Bizzix tegengekomen. Kijk, die prijzen zagen er al een stuk aantrekkelijker uit. Maar was de kwaliteit wel goed? Dat risico wilde ik wel lopen.
Ik heb dus toen twee opladers besteld, in het geval dat eentje al snel kapot zou gaan. Ze kwamen twee dagen later al aan en ik heb ze nu ongeveer een maand en de kwaliteit is top, zeker voor die prijs!

Door Michelle