Een geweven draagdoek cadeau doen aan iemand die zwanger is, is nog eens een leuk idee. Hier kwam ik eigenlijk op toen mijn nichtje op de site van Baby- Dump een foto liet zien van de babykamer die zij hierop heeft besteld. Toen ben ik eens tijdens het theedrinken gaan doorvragen wat haar wensen nog zijn voor de baby- uitzet. En daar kwam tussendoor het woord draagdoek voorbij. Toen ik thuis kwam ben ik zelf nog eens achter deze site gedoken en op dat moment wilde ik deze direct gaan delen met de bezoeker van mijn site. Waarom? Omdat dit echt een absolute aanrader is. 

draagdoek

Ik zal dit adres zeker nogmaals raadplegen

Een geweven draagdoek heb ik gevonden en samen met een mooie nijntje- handdoek besteld voor mijn vriendin. Ik weet zeker dat ik haar hier tijdens de babyshower mee kan verrassen. En daarom weet ik ook zeker dat de bezoeker van mijn site verrast zal zijn als zij net als ik zien wat een ruime keuze je hier aantreft. Niet alleen online maar ook in de vestiging is het aanbod meer dan groot vertelde mijn vriendin. Ik weet eigenlijk wel zeker dat ik deze site zeker in mijn achterhoofd zal houden voor een volgend kraam cadeau. Want hier vind je spullen waar je echt mee aan kunt komen. Dus voor een cadeau voor moeder of baby? Ga je natuurlijk naar Baby- Dump.

Door Michelle