image (38)Shoppen is een van mijn grootste passies. Sterker nog, ik shop niet alleen maar graag voor mezelf, maar nog veel liever voor mijn man. Laatst vond ik de mogelijkheid om een polo bedrukken bij maxpolos.nl. Wat een goed idee, zeg! Ik weet dat mijn man vaak van wat specialere kleding houdt. Aan de andere kant zie ik hem toch wel graag wat netjes gekleed, het is dus een beetje dubbel.
Wat ik mijn man bijvoorbeeld fantastisch vind staan is een poloshirt. Op zich vind hij dit ook wel best mooi, maar toch draagt hij liever wat apartere kleding. Omdat hij laatst jarig was, wilde ik een mooi cadeau voor hem kopen. Heel veel hobby’s heeft hij niet, want naast zijn werk, brengt hij het liefst tijd door met zijn familie. En ik wist dat hij echt nog wel een paar 31101_paarsgoede kleren kan gebruiken, dus bedacht ik me dat ik net zo goed wat kleding voor zijn verjaardag zou kunnen kopen. Dan heeft hij er tenminste iets aan.

Mijn zoektoch naar kleding

Heel gemakkelijk was het niet om iets voor hem te vinden, zijn smaak kennende. Daarom 45379_9238086 (1)bedacht ik me dat ik net zo goed iets bijzonders voor hem kon kopen. Ik ging dus online eens op zoek, om te kijken of ik hier wellicht een leuk idee kon vinden. Op een forum raadde iemand me aan om een polo te bedrukken op maxpolos.nl. Ik ging dus gelijk even de website bezoeken en inderdaad, het zag er erg gaaf uit. Ik moest nu alleen nog een leuke leus bedenken die ik erop kon laten plaatsen.
Nu even met mijn vriendin te hebben gepraat, vond ik de perfecte leus en bestelde ik gelijk een paar mooie poloshirts. De kwaliteit is top en ook mijn man is er erg blij mee!

Door Michelle