image (27)Ik werk als sinds enige tijd voor een fijn bedrijf. Een tijd liet ik pennen bedrukken bij maxpennen.nl. Dat was echt een uitkomst. Het zit namelijk als volgt. Ik werk als secretaresse voor een bedrijf en ik heb het hier heel erg naar mijn zin. Ik heb al op verschillende plekken gewerkt, maar ik kan eerlijk zeggen dat mijn baas een van de fijnste werkgevers is die je kunt vinden.
Laats kwam hij op het idee om zijn waardering te laten blijken tegenover zijn werknemers. We zijn maar een klein bedrijf en daardoor zijn we eigenlijk ook best een hechte groep. Alle collega’s kunnen het goed met elkaar vinden en door onze baas hangt er altijd een fijne sfeer op kantoor. Kortom, iedereen komt heel graag naar zijn werk.

25564_8753315_overzMooie pennen als blijk van waardering

Op een dag vroeg mijn baas me om op zijn kantoor te komen, want hij wilde graag iets met me bespreken. Om brieven en dergelijke te schrijven en om een blijk van zijn waardering te tonen, wilde hij graag dat ik mooie pennen zou laten bedrukken met de naam van elke werknemer. Dat en een dankjewel erop. Dat vond ik nou echt een tof idee. Vooral omdat het zo gepersonaliseerd was.
54_Balpen-metalen-clipIk ben dus gelijk op zoek gegaan en zag dat je pennen kan bedrukken bij maxpennen.nl. Het waren echt hele mooie pennen en tegen een heel voordelige prijs. Ik vond het een super idee en liet het gelijk aan mijn baas zien. Die was er ook enthousiast over en vroeg me om maar gelijk aan de slag te gaan. Ik heb dus de pennen besteld en ze kwamen al snel op ons kantoor aan. Ook de werknemers waren er erg blij mee. En natuurlijk waardeerden ze onze baas nu nog meer!

 

Door Michelle