3 Ben je al een tijdje op zoek naar een geschikt geschenk die je aan een vriend of vriendin zou kunnen geven? Dan ben je hier bij het juiste adres, het gaat namelijk over een LED lamp die je als cadeau zou kunnen geven. Veel mensen verhuizen jaarlijks waarschijnlijk ook wel een paar mensen die in jou vrienden groep vallen. Vaak hebben mensen die verhuizen nieuw meubilair en decoratie nodig. Dit was bij mijn beste vriendin dus ook het geval. Ze is een tijdje geleden namelijk verhuisd naar een woning net iets buiten het centrum. Een heel leuk huisje naar mijn mening maar er moest gewoon nog zo veel aan gebeuren. Ik besloot natuurlijk om als goede vriendin gewoon te gaan helpen en dit was heel leuk achteraf. We hebben veel tijd besteed aan het samen schilderen en leuke banken, bedden, stoelen en tafels zoeken. 

Een paar weken na dat het huis af was!

1

Een paar weken na dat we alles af hadden en ze succesvol was ingetrokken gaf ze een verjaardag’s feest. Als goede vriendin mocht ik zonder twijfel komen, alleen had ik dus een probleempje. Ik had geen flauw idee wat ik haar voor der verjaardag zou gaan geven. Tot ik per toeval op de website van Lampdirect kwam en een hele mooie LED lamp gevonden had. Die lamp heb ik dus besteld en mee genomen naar haar verjaardag. Ze vond het een heel leuk cadeau en wist het meteen een plekje te geven in huis!2 

Door Michelle