openslaande-garagepoortenOngeveer een half jaar geleden was mijn man jarig. Ik wilde heel graag een mooi geschenk voor hem uitkiezen, maar dit moest dan wel iets bijzonders zijn. Ik besloot uiteindelijk voor openslaande deuren te kiezen. Nu vraag je je vast en zeker af wat dit precies is en waarom ik hiervoor koos als verjaardagsgeschenk en dat zal ik je ook precies gaan uitleggen.
Ten eerste heeft mijn man een werkplaats in de garage. Deze garage is echter sterk aan renovatie toe. Soms heb ik echt medelijden met hem omdat hij in zo een plek moet werken. Bovendien is het erg koud, omdat het behoorlijk tocht door de garagepoort. Het was dan ook een duidelijk besluit, om een andere deur in de garage te laten plaatsen.
Daarnaast hebben we er al eerder over gesproken dat het een geweldig idee zou zijn om mooie openslaande deuren in de garage te plaatsen, die ook een goede isolatie hebben. Zo zou niet alleen het aanzicht van de hele woning verbeteren, maar ook zouden we dan op stookkosten kunnen besparen, omdat de garage een muur deelt met ons huis. Kortom, een goede beslissing dus.

houten-garagedeuren

Openslaande deuren van Different Doors

Omdat ik hem dit graag als geschenk wilde laten maken, ben ik online op zoek gegaan. Toen kwam ik al gauw terecht op Different Doors. Dat zag er nou eens goed uit! Uiteindelijk heb ik dan ook besloten contact op te nemen met dit bedrijf en hier om een installatie te vragen. Ze hebben de deuren een dag voor zijn verjaardag geplaatst en hij was er erg blij mee!

Door Michelle