snoep banaan

toversleutelIk denk dat de mensen van mijn leeftijdscategorie zich nog wel kunnen herinneren dat je op een kinderfeestje altijd een snoepzakje mee naar huis kreeg. Hier zat dan ook altijd veel Oud Hollands snoep. Voor de mensen die niet weten wat dit zijn, zie de afbeeldingen in dit blog. Je zult dan gelijk weten wat ik bedoel. Je kunt ook naar de website toversleutel.nl gaan. Zij hebben een zeer uitgebreid assortiment waar dit soort snoepgoed ook tussen staat.

Ik ben zelf op deze site gekomen omdat ik op mijn werk laatst wilde trakteren. Dit is natuurlijk ook iets van vroeger. Echter had ik iets te vieren dus leuk het mij een leuk idee om ook zo’n snoepzakje van vroeger samen te stellen.

snoepzakje

Snoepzakje als verrassing

Het samenstellen was overigens heel eenvoudig via toversleutel.nl. Naast Oud Hollands snoep, had ik ook drop, lolly’s en winegums erin gedaan. Iedereen was hier dan ook erg tevreden over. Nooit gedacht dat ik zoveel collega’s had die allemaal van die snoepkonten zijn.

Ook leuk voor sinterklaas of kerst

snoep banaanWanneer je zelf naar de site van Toversleutel gaat, zul je zien dat zij ook snoep hebben voor verschillende thema’s, zoals sinterklaas, kerst en Pasen. Wanneer je hier dan een bestelling doet, weet je zeker dat je lekker snoepgoed in huis hebt. Verder zijn de levertijden ook erg snel, dit is wel zo prettig bij snoep. Ik had mijn bestellen na twee werkdagen al in huis. Vandaar dat ik jullie als tip mee geef hier eens een bestelling te doen. Vooral omdat Pasen er weer aan komt, is het misschien leuk om chocolade eieren te bestellen.

 

Door Michelle