We gaan graag op reis. We vinden het een ultieme manier van ontspannen en we besteden er graag onze vrije vakantiedagen aan. Maar reizen is een vermoeiende en dure aangelegenheid. Dat wel. Maar in gedachten kun je ook op reis naar een of andere mooie plek ter wereld. Het beleven van een andere tijd op plaats is een optie als je wegduikt in een film of boek. Reisverhalen of romantische fictie zijn enorm populair. Ook met het leggen van een legpuzzel van wooden city kun je je verplaatsen in een andere wereldstad. Ga zo’n legpuzzel kopen en je maakt zomaar een trip naar New York, Londen, Parijs of Venetië. Met elk puzzelstukje dat je legt beleef je de stad al en beetje. Misschien nog even een paar vakantiedagen opnemen en even doorsparen en dan kun je de reis in werkelijkheid maken. Dankzij de inspiratie die je al puzzelend opdeed.

Fantaseer mee met een kleurrijke grappige legpuzzel

Laat je fantasie de vrije loop. Dat deed Jan van Haasteren ook toen hij zijn befaamde nieuwe puzzel jan van haasteren bedacht. Je weet wel; zo’n vrolijke en kleurrijke afbeelding die je in elkaar puzzelt met een lach om je mond. Zo komisch en creatief. Van gemakkelijk tot moeilijk. Voor jong en oud. Want vrolijkheid en humor is niet perse voorbehouden aan één generatie. Daar houdt iedereen van. Dus opa’s en oma’s kruip om de tafel met je kleinkind. Dus jongens en meisjes vraag of opi en omi meedoen om een gezellig uurtje te puzzelen. Of langer? Want gezelligheid kent geen tijd.

Van gemakkelijk tot moeilijk

Puzzels van vier grote stukken voor babies tot de ingewikkelde 3d puzzels van eindeloos veel stukken. De houten puzzels volwassenen zijn inspirerend en pittig. Leuk om te doen maar niet gemakkelijk. Om je tanden op stuk te bijten. Wie het aandurft houdt er een waar drie dimensionaal bouwwerk aan over. 

Door Redactie