27vakantiedagen

Bijna iedereen wordt er blij van om een boeket bloemen cadeau te krijgen. Maar na een week verdwijnt het bij het bioafval en heb je het er niet meer over. Als je een spraakmakend cadeau wilt geven kun je het anders aanpakken. Die bloemen blijven een goed idee. Maar wanneer je ze iemand cadeau doet in de vorm van een meerjarig bloemenmengsel dan heb je een geschenk met een beleving gegeven. Hoe leuk is dat? De ontvanger kan het mengsel zaaien en zien groeien. Nog dikwijls denkt hij/zij de gulle gever. Er schuilt sowieso altijd een verrassing in wat er uit gaat groeien. De verwondering hierover is al een feest op zich. Staan de bloemen te pronken in je tuin of misschien zelfs als snijbloemen in de vaas, dan smaak je nog een keer het plezier van een leuk cadeau, dat je misschien lang geleden kreeg.

Gras en bloemen en perfecte match

Door elkaar heen of apart maar wel naast elkaar. Het groen van gras past perfect bij de bloemen in je tuin. Of voor wie een mengsel door het gazon heen durft te zaaien kan uitzien naar een kleurenpracht in het groen. Blijer word je niet. Met een graszaad aanbieding kopen schep je een basis voor de tuin. Groot of klein. In allerlei functies. Als speelveld of een stuk ruimtelijke en onderhoudsvriendelijke tuin. 

Gras heeft onderhoud nodig

Er zijn behalve de saaie stoeptegels of ander straatwerk in je tuin, weinig manieren om een onderhoudsvriendelijke tuin te krijgen, dan gazon te zaaien. Het is gemakkelijk en met relatief weinig tijd goed te onderhouden. Met wat extra dcm meststoffen bestellen maak je er een sterk, en robuust mooi stukje tuin van. De mogelijkheden van het grasveld zijn legio. Voetballen, je loungeset neerzetten, spelen, tuinfeesten organiseren. Het kan allemaal.

Door Redactie